Her kan du læse mere om TRX.

TRX Suspension Training

TRX Suspension Training er funktionel træning i et stroppe-træningssystem med et enkelt ophængspunkt. Hele kroppen trænes med fokus på coremuskulatur og stabilitet. I alle TRX øvelser træner du styrke, balance, mobilitet og fleksibilitet ved hjælp af tyngdekraften og din egen kropsvægt. Øvelserne er en kombination af dynamiske bevægelse og statiske positioner.

I TRX Suspension Training træner du de bevægelser, du skal kunne udføre i almindelige dagligdags gøremål eller de bevægelser, du skal kunne mestre i forskellige sportsgrene. Derfor er TRX Suspension Training også et godt supplement til f.eks. din løbe-, fodbold eller golftræning. I modsætning til fx maskintræning, hvor øvelserne er meget isoleret til en enkelt muskelgruppe, får du med TRX Suspension Training involveret flere muskler og led i alle øvelser.

TRX Suspension Training er velegnet til ALLE, uanset træningserfaring, alder og niveau, idet øvelsernes sværhedsgrad er lette at tilpasse til den enkelte via egen kropsvægt. TRX Suspension Training er oprindelig udviklet til Navy Seals, men anvendes i dag til alt lige fra genoptræning af patienter, til motionstræning og til træning af elitesportsfolk.

Det får du ud af TRX Suspension Training:

  • Hurtig og effektiv træning af hele kroppen
  • Funktionel træning der øger din præstationsevne
  • Hjælper med at opbygge en stærk core (mave/ryg)
  • Øger din styrke, muskulære udholdenhed, mobilitet, stabilitet og koordination

TRX RIP Training

TRX Rip Training er Power, Rotation og Styrke. Træningen giver dig en asymmetrisk belastning i dine øvelser, således af du konstant udfordrer din balance og maksimal muskel rekruttering. Træning uanset niveau og målsætning. TRX Rip Training kan justeres til alle niveauer, så alle kan træne med denne og få gavn af træningen uanset målsætning. Du vil træne de samme integrerede bevægelsesmønstre, du bruger i dagligdagen og i din sport, alt imens du styrker dine muskler, forbedre din udholdenhed, bygger core styrke og bidrager til at forebygge skader. TRX Rip Traineren er skabt af en tidligere dobbelt US National Tae Kwon Do champion, Pete Holeman.