“Har nu været i 8 ugers forløb " kend din trx " og kan mærke på min krop som ikke har set skyggen af træning i 7 år at den er blevet stærkere og mere smidig og folk fortæller mig at jeg har rykket mig meget og at man kan se det på min kropsholdning.Jeg er stoppet med at ryge og har samtidig tabt mig 6 kg. og gået 1 str. ned i tøj. TRX. er den bedste måde for mig at træne på og derfor fortsætter jeg hos Inge som formår at se hvad man kan og derfra presse en og tilpasse træningen til hver enkelt. en stor tak til Be Stronger / Inge Tornkjær og Helle Havmøller, i er guld værd.”
Tina J
“Skøn familietræning, hvor vi alle får max ud af det uanset niveau. Inge har stor viden, og ikke mindst humor med i hele træningen. Super trænings sted!”
Lule
“TRX er det bedste træning jeg har gjort for min krop . Dans, step mm er super sjovt og også god træning - men først efter 8 uger personlig træning med Inge til TRX , kan jeg mærke en forskel. Udgangspunktet for 8 uger siden - var en ikke særlig stærk og robust krop. 8 uger kan faktisk gøre en forskel Det kræver disciplin og træning - men Inge forstå at tilpasse træningen til ens niveau (og så lige en tak ekstra). Man bliver presset til at yde det optimale. Super god instruktør, der er ærlig , professionel og dygtig til at undervise . Kan varmt anbefale TRX - det ser svært ud (og det er det også )- men man starter på eget niveau og man bliver “bedre”/ stærkere”
Tina T
“Jeg kan helt klart anbefale at træne hos Inge, hun er en af de bedste TRX instruktører. Inge er meget professionel og super dedikeret i sin undervisning på alle niveauer. Hun er altid super glad og i godt humør, som bare gør at træningen bliver lidt sjovere. TRX hos Inge gir’ mening”
Birgitte Nielsen
“Jeg har trænet TRX hos Inge de sidste to år. Fantastisk træning for hele kroppen. Havde mange ryg gener hver dag, inden jeg startede. Jeg mærker ingenting til det mere pga 3 x ugentligt træning.

Det er hård træning, men hun er rigtig god til afveksling, så tiden flyver afsted. Det kan varmt anbefales.”
Jesper Lund
“Den bedste træner EVER. Der er ingen i den liga her i Danmark. Her vil alle kunne være med, ligegyldigt om man er helt ny og ikke har prøvet det før eller er trænet som elitesoldat.

Inge forstår at få en til at yde det ypperste så der er garanti for en træning der kan mærkes og ses. Med et glimt i øjet og smil på læben bliver træning hos Inge sjov og hård.

Som noget helt specielt og enestående er der RIP træning; coretræning så det batter. Ingen anden træning kan måle sig med RIP når det kommer til en stærk core og endda hele kroppen. Det er den mest givende og fantastiske trænings form ever.Du finder simpelthen ikke noget bedre sted i Danmark.”
Kamilla A